Valikko Sulje

Henkilökuntamme

Hammashoitaja Salla Heikkilä

Ystävällinen ja luotettava Salla hoitaa työnsä tarkasti ja huolehtii vastaanoton siisteydestä sekä välinehuollosta. Hän pitää myös huolta potilaan hyvinvoinnista hoitokäynnin aikana.

Hammaslääkäri Eija Saarela

Kaikki perushammashoidon toimenpiteet teen rauhallisesti ja potilaan hyvin huomioon ottaen. Hoidan pelkopotilaita, tarvittaessa esilääkityksessä. Myös ilokaasuhoidot aloitetaan A-Hampaassa lähitulevaisuudessa. Olen tehnyt paljon suukirurgiaa, erityisesti hampaan poistoja. Hoidossa keskityn siihen, että hoito on mahdollisimman kivutonta potilaalle.

Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Ana Pejic

Protetiikka on aina ollut intohimoni, sillä olen hyvin taiteellinen sielu. Pyrin toteuttamaan potilaiden toiveita esteettisellä silmällä ja kokonaisuus huomioon ottaen. Erikoisalaani kuuluu myös purentafysiologia, joka sisältää leukanivelten ja puremalihasten oireiden hoidon, kuluneen purennan hoidon, sekä systeemisten sairauksien vaikutukset leukoihin ja purentaan. Bravuurini on kuitenkin vuorovaikutus 😊 Olen puhelias, helposti lähestyttävä ja iloinen persoona. Tykkään yhdessä potilaan kanssa päättää mitä tehdään ja millä tavalla.

Hammaslääkäri Jaakko Neuvonen

Kaikki hammaslääkärin toimenpiteet tarkasti ja ammattitaidolla! Pelkopotilaat hoidan rauhallisesti ja kivuttomasti, tarvittaessa esilääkittynä. Kivun diagnostiikka, limakalvosairaudet, kirurgia ovat erityisen lähellä sydäntäni. Vastaanotollani hoidan potilaani kokonaisvaltaisesti huomioiden heidän sairautensa ja lääkityksensä. Lisäksi olen suorittanut Suulääkäri -lisäkoulutuksen. Kalajoella teen myös huomaamatonta kalvo-oikomishoitoa (InvisalignGo ja InvisalignGo Plus). Uutena palveluna myös implantit, laadukkaasti.

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri Tuomo Heikkinen

Tuomo tuo klinikalle laajan osaamisensa ja vuosikymmenten kokemuksen. Oikomishoidon lisäksi myös kaikki perushammashoidon toimenpiteet! Minulla on laaja kokemus yleishammaslääkärinä ja oikojana. Hammaslääkärinä pyrin olemaan rauhallinen ja empaattinen.

Hammaslääkäri Valtteri Anttila

Kaikki perushammashoidon toimenpiteet ammattitaidolla! Olen empaattinen hammaslääkäri, joka kuuntelee potilastaan. Minulle on tärkeää, että potilas ymmärtää, mitä hoidetaan ja miksi. Vahvuuteni on mahdollisimman kivuton puudutus. Näiden teesien mukainen hammashoito on erityisesti pelkopotilaille miellyttävää.